Παρουσίαση εξετάσεων Diploma

Η Διευθύντρια του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Δρ Monica Zecca θα κάνει παρουσίαση των σεμιναρίων Diploma, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από την καθηγήτρια κ. M. Rapacciuolo.
Ακολουθεί το κείμενο του Ινστιτούτου:

Alberto Carlo Pisani Dossi II DirettoreΑθήνα, 2 Φεβρουάριου 2015 Ap. Πρωτ. 193 C/1
Αγαπητή καθηγήτρια /Αγαπητέ καθηγητή,
με χαρά σας πληροφορώ ότι, σε συνέχεια της συγχώνευσης του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, ξεκινώντας από την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2015, το Ινστιτούτο μας θα χορηγεί τα παρακάτω διπλώματα:
-         DIPLOMA ELEMENT ARE DI LINGUA ITALIANA (Livello A2)
-         DIPLOMA INTERMEDIO DI LINGUA ITALIANA (Livello Bl)
-         DIPLOMA DI LINGUA ITALIANA (Livello B2)
-         DIPLOMA AVANZATO DI LINGUA ITALIANA (Livello Cl)
-         DIPLOMA SUPERIORE DI LINGUA E CULTURA ITALIANA (Livello C2)
Για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των παραπάνω διπλωμάτων με την ανάλογη προετοιμασία, έχουμε οργανώσει δυο συναντήσεις- σεμινάρια για τους καθηγητές των ιταλικών στην Ελλάδα που θα γίνουν:
        Σάββατο 14 Φεβρουάριου 2015, από τις 11.00 έως τις 14.00, στην Αθήνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου (Auditorium), Πατησίων 47 (επιβεβαίωση συμμετοχής μέχρι τις 12 Φεβρουάριου σε αυτή τη διεύθυνση mail corsi.iicatene@esteri.it)
        Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 από τις 11.00 έως τις 14.00, στη Θεσσαλονίκη σε χώρο που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους με την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής (επιβεβαίωση συμμετοχής μέχρι τις 27 Φεβρουάριου σε αυτή τη διεύθυνση mail aiessandra.omicioli@esteri.it).
Η Διευθύντρια του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Δρ. Monica Zecca θα παρουσιάσει τα σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από την καθηγήτρια κυρία Mariangela Rapacciuolo, υπεύθυνη της ομάδας μελέτης για την προετοιμασία του υλικού των εξετάσεων υπό την επιμέλεια του Πανεπιστημίου της Parma και θα έχουν την εξής δομή:
α. παρουσίαση των εξετάσεων με το σχετικό sillabo
β. προετοιμασία για τις εξετάσεις και ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων
γ. διευκρινήσεις και πληροφορίες πάνω σε πιθανά ερωτήματα εκ μέρους των συμμετεχόντων
Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξεφύγει της προσοχής σας η πρωτοβουλία αυτή καθώς και η δυνατότητα να λάβετε λεπτομερείς και ΛΧμεσες πληροφορίες.


Αναμένοντας να σας συναντήσω, σας στέλνω τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου.
Odos Patission 47 - 104 33 Atene · Tel: 0030-210-5242646 - Fax: 0030-210-5242714
Home page: www.iicatene.esteri.it · E-mail: corsi.iicatene@esteri.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου